Bonsai Udruženje Beograd - Forum

Forum Bonsai Udruženja Beograd

Preskoči

MRAZ!

Teme vezane za hortikulturu bonsaija, presađivanje, vađenje iz prirode, zalivanje, đubrenje, sastav zemlje...

Re: MRAZ!

Postod Nada Pantic u Pon Feb 23, 2009 2:15 pm

iz sale napravi se cudo... ne znam kako ste vi prosli tokom ovih dana, ali kod mene u kraju je bilo strasno. pored toga sto smo bili zavejani, desila nam se i hvarija na visokonaponskim stubovima. imali smo vatromet u celom kraju a zatim je stuja nestala na 30 sati. smrzli smo se na "blagom" minusu.
Nada Pantic

Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 7:54 pm

Postod Svetislav Jevtic u Pon Feb 23, 2009 4:16 pm

Ova zima je SMORILA, što bi se reklo "za medalju"! :(
Svetislav Jevtic

Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 6:23 pm

Postod Mikaric Ivan u Uto Feb 24, 2009 5:09 am

Još pamtim 1981, tad je kod nas pao jjoš veći sneg nego u prošli čtvrtak, i mi smo imali vatromet poput Nadinog :)
Hej ljudi, 'ajte malo na skijanje pa vas zima neće smarati :) (tek je pola zime prošlo :lol: )
Mikaric Ivan

Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 2:08 pm

Postod Nada Pantic u Uto Feb 24, 2009 10:31 am

ja pamtim i 2000. naci cu negde fotografije...
kod mene 'ladno moze da se napravi ski staza obzirom da se sporedni putevi uopste ne koriste (zavejani). ni djubretari ne dolaze :lol:
mozete da zamislite kako nas ljudi gledaju kada sidjemo u grad u ski odelu, deca u skafanderima... prosto je neverovatno, to je samo 6 km od trga ili "Balkana" a druga klima. ali ko ce narodu objasnjavati...
ne znam koliko puta sam se samo pitala sta cu ja ovde. otisla sam skoro iz centra grada u nedodjiju (zimi fali samo jeti), ali mi onda nije izgledalo tako. znam da ce me proci ovo raspolozenje cim grane prolece, ali ova zima je bas duga i skupa.
Nada Pantic

Postod Miomir Petrović u Uto Feb 24, 2009 4:28 pm

Nado, pa neki plaćaju za takve uslove bar nedelju dana! Da li si razmišljala o turizmu? U posebnu ponudu uključen boravak među bonsai drveće... :lol:
Miomir Petrović

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 5:35 pm

Postod Nada Pantic u Uto Feb 24, 2009 4:52 pm

Miomir Petrović je napisao:Nado, pa neki plaćaju za takve uslove bar nedelju dana! Da li si razmišljala o turizmu? U posebnu ponudu uključen boravak među bonsai drveće... :lol:

da bila je neka prozivka od stane mojih prijatelja koji su posle jedne sedeljke ostli da spavaju jer nije bilo mogucnosti da isteraju kola. videli smo da pada sneg, ali nismo reagovali na vreme.
:lol:
mada mi nije smesno. bice smesno tek u julu. ;)
Nada Pantic

Postod Mikaric Ivan u Uto Feb 24, 2009 5:58 pm

Izvini, al' meni je već smešno :)
A ja u petak očistio pola ulice (trebalo je da vodim ćerkicu na kontrolu), taman završavao kad je naišao čistač :roll: Još je vratio sneg na moj izlaz pa sam ponovo morao da lopatam :lol:
Mikaric Ivan

Pridružio se: Sub Dec 06, 2008 2:08 pm

Postod Miomir Petrović u Uto Feb 24, 2009 6:07 pm

"Dobio sam žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa ralicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije." :lol:
Izvinite, ali ja padam od smeha, čak kad i sam uzmem lopatu za sneg...Na sreću, moja ulica je uska i na periferiji, pa ne dolazi ralica :D
Miomir Petrović

Postod Nada Pantic u Uto Feb 24, 2009 7:28 pm

Miomir Petrović je napisao:"Dobio sam žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa ralicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije." :lol:
Izvinite, ali ja padam od smeha, čak kad i sam uzmem lopatu za sneg...Na sreću, moja ulica je uska i na periferiji, pa ne dolazi ralica :D

ti se smejes kao MM. :lol: on ceka da dodju cistaci sa tom ralicom i preslusava tog morona iz Kanade i Floride. a mi sto lopatamo ... mozemo samo da placemo.
Nada Pantic

Postod Miomir Petrović u Uto Feb 24, 2009 8:22 pm

Ma, lopatam i ja, jedini u kući, a malo dvorište i puno snega, pa sad kao da imam snežne piramide! Ja očistim do asfalta i moju polovinu ulice :D
Miomir Petrović

PrethodniSledeća

Povratak na Bonsai hortikultura